Quantcast
Channel: *** موشک شهاب-۳***
Viewing all 31 articles
Browse latest View live

ناشناخته‌ترین یگان موشکی جهان را بهتر بشناسید +عکس

$
0
0

سپاه دوم توپخانه ارتش چین+عکس



آشنایی با سپاه دوم توپخانه چین/


ناشناخته‌ترین یگان موشکی جهان را بهتر بشناسید


از موشکهای کوتاه برد تاکتیکی تا موشکهای بالستیک برد بلند قاره پیما و همچنین موشکهای کروز حمله به اهداف زمینی موجود در ارتش چین، همه در اختیار سپاه دوم توپخانه این کشور قرار دارد.
به گزارشگروه دفاع و امنیت مشرق، کشور چین به عنوان پر جمعیت ترین کشور جهان یکی از بازیگران تاثیر گذار در معادلات سیاسی، نظامی و اقتصادی در نیم قرن اخیر در جهان به شمار می رود. این کشور در چند دهه اخیر به لطف جهش چشم گیر اقتصادی توانسته است تا مبالغ سنگینی را در حوزه صنایع نظامی هزینه کرده و به یک صنعت دفاعی خودکفا با استانداردهای جهانی دست پیدا کند. مسلما پرداختن به صنایع دفاعی این کشور و همچنین نیروهای مسلح آن امری است که از حوصله یک مطلب خارج بوده و به حجم زیادی نوشته نیاز دارد. اما هدف این مقاله آشنا کردن مخاطبان ایرانی با یکی از مهم ترین و در عین حال ناشناخته ترین یگان های ارتش این کشور می باشد.

در ابتدا باید گفت که چین کمونیست در سالهای پس از مرگ ژوزف استالین و روی کار آمدن خروشچف در شوروی سابق کم کم روابط خوب خود با شوروی سابق را از دست داد و پس از مدتی دو طرف تا آستانه یک جنگ تمام عیار نیز پیش رفتند. چین با درک ضعف خود در زمینه تکنولوژی نظامی و هم زمان رو در رو بودن با هر دو ابرقدرت زمان به عنوان دشمنان درجه یک کار بر روی صنایع نظامی بومی را آغاز کرد. یکی از بخش هایی که از همان ابتدا به شدت مورد توجه چینی ها قرار گرفت موشکهای بالستیک بود.

در سال 1966 میلادی و در اوج جنگ سرد "سپاه دوم توپخانه"در ارتش چین تشکیل شد و فرماندهی کلیه موشک های بالستیک کوتاه برد تا برد بلند این کشور در اختیار این واحد قرار گرفت. از سال 1974 به این سو نیز این یگان تبدیل یک واحد مستقل در ارتش چین شده و به صورت مستقیم توسط فرماندهی نیروهای مسلح این کشور هدایت می شود. مرکز فرماندهی سپاه دوم توپخانه در شمال شهر پکن قرار دارد.

سپاه دوم توپخانه ارتش چین+عکس
مرکز فرماندهی سپاه دوم توپخانه در پایین تصویر با فلش مشخص شده است

سپاه دوم توپخانه ارتش چین+عکس
چیدمان کلی یگان های موشکی چین که با علامتهای قرمز مشخص شده است

سپاه دوم توپخانه ارتش چین+عکس
برد موشکهای بالستیک چینی

امروزه از موشکهای کوتاه برد تاکتیکی تا موشکهای بالستیک برد بلند قاره پیما و همچنین موشکهای کروز حمله به اهداف زمینی موجود در ارتش چین، همه و همه در اختیار این یگان قرار دارد.

شاید جالب باشد که بدانید بر اساس اطلاعات موجود که به تایید آژانسهای اطلاعاتی غربی نیز رسیده است این واحد از ارتش چین در طی این سالها موفق شده است تا مجموعه تونلهایی به طول 5000 کیلومتر را در چین بسازد و در این تونل ها تمام امور مربوط به برنامه های موشکی از ساخت ، انبار و نگهداری تا پرتاب این موشکها وجود دارد. امری که یافتن و هدف قرار دادن این تاسیسات را به نوعی غیر ممکن کرده و بقاء پذیری این یگان و واحدهای موشکی آن را شدیدا افزایش داده است.

سپاه دوم توپخانه ارتش چین+عکس
نمایی از تونل های موشکی زیر زمینی در چین

این یگان دارای 6 پایگاه اصلی است که به ترتیب به پایگاه های پنجاه و یکم، پنجاه و دوم، پنجاه سوم، پنجاه چهارم، پنجاه و پنجم و پنجاه و ششم تقسیم می شود. این 6 پایگاه اصلی سپاه دوم توپخانه ارتش چین یگان های عملیاتی به شمار می آیند که در گستره پهناور جغرافیایی این کشور گسترده شده و هر کدام از آنها از موشکهای خاصی استفاده می کنند.

یکی از مهترین این پایگاه ها، پایگاه پنجاه و دوم می باشد که در کناره تنگه حساس تایوان قرار داشته و دارای 12 یگان زیر مجموعه می باشد. عمده این موشکها از گونه بالستیک کوتاه برد می باشد و هدف اصلی آنها تایوان است. چین بارها این تایوان را بخش جدا شده از خاک خود اعلام کرده و گفته است که از هر اقدامی ولو نظامی برای بازگرداندن آن فروگذار نخواهد کرد.

سپاه دوم توپخانه ارتش چین+عکس
چیدمان یگان های واحد 52 در کنار تنگه تایوان

پایگاه های مورد نظر به ترتیب در شمال شرق، جنوب شرق، جنوب، شرق، جنوب و شمال این کشور قرار دارند. البته هر کدام از پایگاه های موشکی و به عبارتی یگان ها دارای زیر یگان های کوچک تر زیر مجموعه ای می باشند که در این مناطق پخش شده اند. همچنین چندین پادگان پشتیبانی ، مراکز تحقیقات و میادین پرتاب و تست موشک نیز در سرتاسر این کشور زیر نظر این واحد فعالیت می کنند.

موشکهای گوناگونی مثل نمونه کوتاه برد DF-11، میان برد DF-4 و موشک های قاره پیما DF-31 در اختیار این یگان است. اما یکی از سلاح های جالب این یگان موشک معروف بالستیک ضد کشتی DF-21 است که در سالهای اخیر با آزمایش و عملیاتی شدن آن نقش مهمی را تغییر توازن قوا در منطق داشته است.

سپاه دوم توپخانه ارتش چین+عکس
موشک دی اف 11

سپاه دوم توپخانه ارتش چین+عکس
موشک بالستیک دی اف 21

سلاح دیگری نیز که چند سالی است به این یگان تحویل داده شده است موشک کروز حمله به اهداف زمینی CJ-10با برد تقریبی 1500 تا 2000 کیلومتر می باشد. منابع مختلف اطلاعاتی معتقد هستند که چین از راه های مختلف توانسته است چندین فروند موشک کروز آمریکایی تام هاوک و موشک کروز روسی KH-55 را بدست آورده و با استفاده از آنها به تولید این موشک پرداخته است.

سپاه دوم توپخانه ارتش چین+عکس
پرتاب گر موشک کروز CJ-10

در حال حاضر بیش از 250 فروند از این موشک ها در اختیار "سپاه دوم توپخانه" ارتش چین قرار دارد. این موشکها بر روی پرتابگرهای متحرک قرار داره و از بقاء پذیری بالایی در برابر حملات برخوردار هستند.

بر اساس دکترین نظامی چین، این کشور هیچگاه استفاده کننده اول از سلاح های اتمی نخواهد بود. در زمان جنگ یگان های مسلح به جنگ افزارهای هسته ای سپاه دوم به طور مستقیم از فرماندهی ارتش چین مستقر در پکن دستور خواهند گرفت و یگان های مسلح به موشکهای متعارف نیز از فرماندهان نظامی هر منطقه دستور دریافت می کنند.

چین امروزه با در اختیار داشتن موشکی به مانند DF-31A با بردی بیش از 11 هزار کیلومتر توان حمله به اکثر نقاط در کره زمین را دارد. اما یکی از نکات مهم در مورد این یگان ارتش چین تاکید بالای آن بر متحرک بودن پرتابگر های موشکی می باشد. امری که از دهه 1970 میلادی روند مربوط به آن آغاز گشته و تا به امروز با قدرت ادامه دارد.

سپاه دوم توپخانه ارتش چین+عکس
موشک بالستیک دی اف 31 ای

برای چینی ها تحرک و زمان پایین آماده شدن موشک برای پرتاب دو عامل مهم هستند که استفاده از پرتابگرهای متحرک و همچنین از پیشران های سوخت جامد در موشکهای جدید چینی این مسئله را ممکن کرده است. "سپاه دوم توپخانه چین" با در اختیار داشتن نزدیک به 100 هزار نفر پرسنل و بیش از 2000 فروند موشک کروز و بالست


تصاویر محرمانه‌ترین پروژه فضایی دنیا

$
0
0

تصاویر محرمانه‌ترین پروژه فضایی دنیا

یک عکاس محقق موفق به عکسبرداری از محرمانه‌ترین تاسیسات فضایی جهان شده است.
 به گزارش گروه اجتماعی مشرق، به تازگی محققان برای آشنایی بیشتر مردم با فعالیت‌های فضایی، تصاویری از آزمایشگاه‌ها و انواع تاسیسات فضایی مستقر در آژانس فضایی اتحادیهٔ اروپا را منتشر کرده‌اند.
 
اولین تصاویر از محرمانه‌ترین پروژه فضایی دنیا

گفتنی است، یکی از کار‌شناسان به نام ادگار مارتنیز مدت 2 سال وقت صرف عکسبرداری از تجهیزات فضایی در این ایستگاه کرده است.
 
اولین تصاویر از محرمانه‌ترین پروژه فضایی دنیا

بررسی‌ها نشان می‌دهد، او در کل 86 عکس از انواع پروژه‌ها و طرح‌های فضایی در دست ساخت تولید کرده که در یک نمایشگاه در کشور انگلستان به نمایش در آمده است.
 
اولین تصاویر از محرمانه‌ترین پروژه فضایی دنیا

بیشتر تصاویر گرفته شده توسط او در خصوص مراکز آزمون گروه‌های روباتیک، شبیه سازی‌های فضایی، آزمایشگاه‌ها، سایت‌های راه اندازی مجموعه‌ها، مراکز آموزش فضا نوردی و اتاق مونتاژ ماهواره‌های فضایی است، این عکاس همچنین از تجهیزات لباس فضا نوردان مانند کلاه، دستکش و سایر وسایل حفاظتی آنها نیز عکسبرداری کرده است.
 
اولین تصاویر از محرمانه‌ترین پروژه فضایی دنیا

قرار است این نمایشگاه منحصر به فرد تا 29 ماه می‌سال 2014 برای بازدید در اختیار علاقه مندان باشد.

اولین تصاویر از محرمانه‌ترین پروژه فضایی دنیا

اولین تصاویر از محرمانه‌ترین پروژه فضایی دنیا

موشک‌های جدید روسیه قادر است آمریکا را طی یک ساعت غرق کند

$
0
0


موشک‌های جدید روسیه قادر است آمریکا را طی یک ساعت غرق کند


یک مرکز مطالعاتی سری در حومه مسکو سرگرم طراحی سلاحی جدید موسوم به آتشفشان است که این سلاح قادر است در چند دقیقه ده‌ها تن کوه یخ را ذوب کند.
خبرگزاری فارس: موشک‌های جدید روسیه قادر است آمریکا را طی یک ساعت غرق کند

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه خبری روسیا الیوم،یک مرکز مطالعاتی سری در حومه مسکو سرگرم طراحی سلاحی جدید موسوم به آتشفشان است که این سلاح قادر است در چند دقیقه دهها تن کوه یخ را ذوب کند.

این مرکز اعلام کرده است که آزمایشهای این موشک در سالهای اخیر انجام شده است.

یکی از طراحان این سلاح می گوید: بسیار سخت بود که مواد منفجره ای اختراع شود که در آب قابلیت اشتعال را داشته باشد و در عین حال بتواند برای مدت زمان طولانی با درجه بالا ایجاد حرارت کند.

وی می افزاید: هر کارشناس مواد منفجره ای می داند که ماده «مغنیسیوم» که قابلیت اشتعال در آب را دارد و آب اشتعال آن را افزایش می دهد ولی درجه حرارتی که این ماده درست می کند برای این پروژه کافی نبود.

ولی دانشمندان روسی توانستند این مشکل را حل کنند و محلولی بر پایه مغنیسیوم با ترکیب بیش از 20 عنصر بسازند که ترکیب شیمیایی آن امکان اشتعال را دارد و مانند یک خورشید کوچک گرما تولید می کند.

موشکی که به این محلول مجهز شده است در فاصله چندین کیلومتری از هدف منفجر می شود و یک گلوله از شعله های سفید درخشنده تولید می کند که با سرعت 850 متر بر ثانیه حرکت می کند و بر تکه یخی که مورد هدف است فرود می آید و آن را با سرعت زیاد ذوب می کند. تجارب اثبات کرده است که یک گرم از این ماده می تواند یک کاسه آب را در 4 ثانیه به بخار تبدیل کند.

این مسئله به آن معنی است که یک موشک 5 تنی از این نوع قادر است که یک شهر با مساحت متوسط را در نیم ساعت بسوزاند.
-

عکس/ جدیدترین موشک قاره پیمای چین

$
0
0

عکس/ جدیدترین موشک قاره پیمای چین


DF-41جدیدترین موشک قاره پیمای ارتش چین با بردی بین 12 تا 15 هزار کیلومتر است و بر اساس گزارشات موجود توان حمل تا 10 کلاهک مجزای اتمی را دارا می باشد.





کره شمالی به تولید موشک اتمی قاره‌پیما نزدیکتر شد

$
0
0



کره شمالی به تولید موشک اتمی قاره‌پیما نزدیکتر شد

یک اندیشکده آمریکایی از آزمایش موتورهای یک موشک بالستیک قاره‌پیما توسط کره شمالی و نزدیک شدن این کشور به فن‌آوری نصب کلاهک هسته‌ای بر روی موشک خبر داد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم؛ اندیشکده جان هاپکینز آمریکا امروز (جمعه) اعلام کرد تصاویر ماهواره‌ای گرفته شده از سایت موشکی سوهائی در کره شمالی حاکی از آن است که اخیرا یک یا چند آزمایش بر روی موتور یک موشک بالستیک قاره پیما انجام شده است.
این موشک با نام KN-08 دارای بردی 11000 کیلومتری است و به گزارش این موسسه مرحله فنی بعدی پرتاب آزمایشی کل سیستم است.
آزمایش موفقیت آمیز این موشک کره شمالی را به نصب کلاهک جنگی بر روی موشک نزدیکتر کرده و همین مساله تهدید بزرگتری برای آمریکا به شمار خواهد رفت.
تصاویر ماهواره‌ای همچنین حاکی از وجود نشانه‌هایی مبنی بر آمادگی کره شمالی برای انجام چهارمین آزمایش هسته‌ای است.
طبق ارزیابی موسسه جان هاپکینز تمام این فعالیتها بیانگر این مساله است که به زودی یک یا چند آزمایش هسته‌ای انجام خواهد شد.

آزمایش موفقیت آمیز موشک قاره پیما توسط روسیه

$
0
0



آزمایش موفقیت آمیز موشک قاره پیما توسط روسیه

ایگور ییگوروف سخنگوی رسمی ارتش روسیه هم در این باره اعلام کرد: هدف از آزمایش این موشک پی بردن به توان نسل جدیدی از موشک‌های قاره پیمای ارتش روسیه است.
به این مطلب امتیاز دهید
40
 خبرگزاری فرانسه امروز خبر داد که روسیه یک فروند موشک بالستیک قاره پیما را در یکی از پایگاه‌های نزدیک به دریای خزر ازمایش کرد.

 

این آزمایش موشکی روسیه در حالی انجام شده است که آمریکا با ارسال ناوچه تندروی قادر به شلیک موشک به دریای سیاه سعی دارد همپیمانان خود در شرق اروپا را همزمان با افزایش بحران و تنش در اوکراین آرامش بخشد.

 

دو خبرگزاری اینترفاکس و ایتارتاس روسیه هم در این باره اعلام کردند: نیروهای مسلح ارتش روسیه موشک قاره پیمای دور بردی را که به موشک "توپول" معروف است در منطقه‌ای نزدیک به دریای خزر از پایگاه ماپوستین شلیک و آزمایش کرده است.

 

این منابع نظامی ارتش روسیه اعلام کردند: موشک روسی آزمایش شده 10 هزار کیلومتر برد دارد و در این آزمایش دقیقاً به هدفش که مرکز تجاری در ساری شاگان بود در جنوب شرق قزاقستان اصابت کرد.

 

ایگور ییگوروف سخنگوی رسمی ارتش روسیه هم در این باره اعلام کرد: هدف از آزمایش این موشک پی بردن به توان نسل جدیدی از موشک‌های قاره پیمای ارتش روسیه است.

 

از سوی دیگر وزارت دفاع آمریکا پنتاگون هم اعلام کرده است: آمریکا قصد دارد یک فروند ناوچه تندروی موشک انداز ارتش آمریکا را به دریای سیاه ارسال کند تا از این طریق به هم پیمانان خود در شرق اروپا اطمینان داده باشیم که آمریکا از آنها حمایت می‌کند.

آزمایش موفقیت آمیز موشک قاره‌پیمای جدید چینی با برد 10000 کیلومتر

$
0
0



خبرگزاری فارس: آزمایش موفقیت آمیز موشک قاره‌پیمای جدید چینی با برد 10000 کیلومتر



آزمایش موفق موشک قاره‌پیمای 10000 کیلومتری چینی


چین از آزمایش موشک جدید قاره پیمای خود که قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای را دارد، خبر داد.


به گزارش  وبگاه خبری انگلیسی « آی‌بی‌تایمز»، چین موفق به پرتاب آزمایشی موشک قاره پیما با برد 10000 هزار کیلومتر شده است و این بدین مفهوم است که این موشک کل قاره اروپا و بخشی از آمریکا را تحت پوشش قرار دارد.

موشک «دانگ‌فن» از پرتاب کننده‌های متحرک نیز قابلیت پرداخت دارد و به آسانی می‌تواند از دید ماهواره‌های جاسوسی پنهان شود.

چین این موشک را در تاریخ 26 سپتامبر آزمایش کرد و وزارت دفاع آمریکا نیز آن‌را تایید کرده است.

«سینثیا او اسمیت» سخنگوی پنتاگون در این باره گفت: «ما به رصد نوین سازی بدنه نظامی چین از جمله آزمایش‌های موشکی آن‌ها ادامه می‌دهیم.»

از سوی دیگر «ژو گونگ‌یو» ژنرال بازنشسته ارتش چین در این زمینه گفت: «پکن می‌خواهد به تقویت نظامی و توان هسته‌ای خود ادامه دهد. چین البته آمریکا و دیگر کشورها را هدف نگرفته است.»

وی در ادامه افزود: «چین نیاز دارد تا رزمایش‌های نظامی خود را برگزار کند زیرا حضور آمریکا در اقیانوس آرام  و حوزه آسیا، اقیانوسیه برای پکن خوشایند نیست.»

چین: ایران قدرتمندترین زرادخانه موشکی خاورمیانه را دارد

$
0
0

http://yazdrasa.ir/documents/19536/1163626/%D9%85%D9%88%D8%B4%DA%A9%20%D9%82%D8%A7%D8%B1%D9%87%E2%80%8C%D9%BE%DB%8C%D9%85%D8%A7.jpg?t=1394003122973

چین: ایران قدرتمندترین زرادخانه موشکی خاورمیانه را دارد

ژنرال‌های آمریکایی در حوزه فرماندهی مرکزی آمریکا متفق‌القولند که شمار تسلیحات بالستیکی ایران بسیار زیاد است و ایران این قابلیت را دارد تا در میدان‌های نبرد تهدید نظامی واقعی و بزرگی باشد.
  وزارت دفاع چین گزارشی از قابلیت موشکی ایران منتشر کرد.

متن کامل گزارش وزارت دفاع چین از توانمندی موشکی ایران به شرح زیر است:

مرحله اول: طرح آغاز تولید موشک

اولین برنامه توسعه موشکی ایران به اواخر دوران رژیم پهلوی باز می‌گردد. در دوران حکومت شاه، ایران و اسرائیل برنامه «نفت در قبال سلاح» را توسعه دادند. در هنگام چهارمین جنگ خاورمیانه در سال 1973، اسرائیل، فناوری موشک بالستیک «جریکو1» را داشت تا به ایران در ساخت پایگاه تحقیق، توسعه، تولید، آزمایش موشک و نیز در طرح توسعه موشک‌های بالستیک میان برد با برد 1500 کیلومتر کمک کند اما این همکاری زیاد طول نکشید. بعد از انقلاب اسلامی 1979 ایران، اسرائیل خیلی سریع کارشناسان خود را از ایران خارج کرد و برنامه توسعه موشکی ایران نیز متوقف شد.

به‌دنبال جنگ ایران و عراق و استفاده عراق از حملات موشکی بالستیک علیه ایران، تهران به اندازه‌ای متحمل خسارت شد که از جامعه بین‌الملل درخواست کمک کرد. ایران به مدت 8 سال رقابت تسلیحات موشکی را با عراق آغاز کرد. موشک‌های ایران هم از نظر کمیت و هم از نظر کیفیت به خوبی موشک‌های بالستیک عراق نبود. اختلاف بزرگ میان قابلیت موشک بالستیکی دو کشور عراق و ایران، نقش مهمی در استراتژی و سیاست‌های ایران به وجود آورد و عزم ایران را برای آغاز تحقیقات مستقل و توسعه موشک‌های بالستیک تقویت کرد.

در پایان جنگ ایران و عراق، طرح توسعه موشک‌های بالستیک ایران به منظور حفظ امنیت ملی و همچنین مهار رقبای بالقوه به اجرا در‌آمد. در طول این دوران، ایران با موفقیت شماری از موشک‌های بالستیک میان‌برد را تولید کرد و در زمینه فناوری چندمرحله‌ای نیروی محرکه و فناوری سوخت جامد، پیشرفت‌هایی را به دست آورد. ایران هم‌اکنون بعد از تلاشی 20 ساله، قدرتمندترین زرادخانه موشکی خاورمیانه را دارد، مجموع انواع موشک‌های فعال این کشور بیش از یک‌هزار و 500 عدد است. حتی ژنرال‌های آمریکایی در حوزه فرماندهی مرکزی آمریکا متفق‌القولند که شمار تسلیحات بالستیکی ایران بسیار زیاد است و ایران این قابلیت را دارد تا در میدان‌های نبرد تهدید نظامی واقعی و بزرگی باشد.

مرحله دوم: نوآوری در تولید موشک همچنان ادامه دارد

بعد از پایان جنگ ایران و عراق، ایران برنامه توسعه موشک بالستیک خود را آغاز کرد. ایران بعد از چند دهه پیشرفت‌های مدوام، موشک‌های بالستیک «شهاب-3»، «فاتح-110»، «زلزال 2» و دیگر موشک‌های میان‌برد با توانایی نفوذ، تحرک و دیگر قابلیت‌های کلیدی فنی را تولید کرد.

«شهاب 3» موشک بالستیک سوخت مایع با برد یک‌هزار و 280 کیلومتر با قابلیت حمل کلاهک یک‌هزار و 158 کیلوگرم به طور رسمی در سال 2003 وارد نیروهای مسلح ایران شد. «شهاب 3» با قابلیت بازدارندگی قوی، می‌تواند خاورمیانه و خلیج فارس را تحت پوشش قرار دهد. ایران به منظور مقابله با چالش‌ سامانه‌های ضدموشک آمریکا، «شهاب 3» ارتقا یافته را تولید کرد. موشک‌های «شهاب3» ارتقا یافته می‌تواند به طرز موثری مانع استفاده از سامانه ضدموشکی برای رهگیری پارامترهای مداری شود و همچنین به شکل موثری قابلیت نفوذی بالایی دارد.

از آن‌جایی که موشک‌های سری «شهاب 3» از فناوری پرواز تک‌مرحله‌ای استفاده می‌کنند، برد آنها محدود است. ایران به منظور تقویت برد موشک‌، فناوری نیروی محرکه پرواز دو‌مرحله‌ای را بررسی کرد. «فاتح 110» در مرحله اول از سوخت مایع و در مرحله دوم از سوخت جامد استفاده می‌کند و همین امر برد آن را به 2000 کیلومتر افزایش داده است. ایران در سال 2009، با موفقیت موشک‌های «زلزال 2» با سوخت جامد را آزمایش کرد. زمان آماده‌سازی برای پرتاب این موشک 30 دقیقه بود و دقت آن به 350 متر ارتقا یافت.

مرحله 3: پیروزی در آینده و رسیدن به هدف بلند‌مدت

در حال حاضر، ناوگان موشک‌های میان‌برد ایران می‌تواند همه پایگاه‌های نظامی آمریکا در منطقه خلیج‌فارس را هدف قرار دهد. به طور کلی مسیر آینده توسعه موشک از سه جنبه زیر است:

توانایی نفوذ پیشرفته موشک: «شهاب 3» ارتقا یافته، بارزترین نمونه از تلاش موفقیت‌آمیز ایران برای رسیدن به این هدف است.

تقویت دقت برخورد موشک: از میان فناوری هدایت موشک، ایران احتمالاً از فناوری ردیابی داخلی، هدایت ماهواره‌ای و دیگر فناوری‌های پیچیده هدایت موشک و نیز از جدیدترین تکنیک‌های اصلاح‌شده استفاده می‌کند تا دقت موشک‌های خود را افزایش دهد.

تقویت قدرت احیای موشک: جدیدترین موشک‌های ایران از سوخت جامد استفاده می‌کنند. موشک‌های سوخت جامد، ساختار ساده‌ای دارند و می‌توانند برای طولانی‌مدت سوخت را ذخیره کنند، قابلیت مانور بهتری دارند، قابلیت پنهان شدن دارند و احتمال کشف آن‌ها بسیار پایین است. این احتمال وجود دارد که ایران موشکی را تولید کند که قدرت استتار بیشتری داشته باشد و استتار به مفهوم آن است که توانمندی موشک برای احیا تقویت شود.

به‌منظور ارتقای عملکرد تکنیکی و تاکتیکی موشک، بهبود برد، افزایش دقت، قابلیت نفوذ به قابلیت چشمگیر فنی و منابع مالی قابل‌توجهی نیاز است.

در واقع، در تولید موشک‌های بالستیک، آستانه فناوری موشک میان‌برد بالا نیست اما عبور از مشکلات کنونی همچون بهبود توانمندی نفوذ و دقت پرتاب موشک‌ها آسان نیست و اینها مشکلاتی است که ایران در توسعه موشک با آن روبه‌رو است. می‌توان این‌گونه بیان کرد که در آینده هرچه مشکلات پیش روی ایران بزرگ‌تر شود، سرمایه‌گذاری آن‌ها بیشتر خواهد شد.


روسیه دوباره موشک قاره پیما آزمایش کرد

$
0
0

http://www.jamejamonline.ir/Media/Image/1393/02/31/635362724258372388.jpg
 روسیه دوباره موشک قاره پیما آزمایش کرد

در شرایطی که روابط مسکو و غرب به دلیل مساله اوکراین به سردی گراییده و ناتو مواضع ضدروسی در پیش گرفته است، روسیه یک فروند موشک قاره پیما آزمایش کرد.
به گزارش مشرق، روابط عمومی وزارت دفاع روسیه اعلام کرد، موشک قاره پیمای 'سینوا' روز چهارشنبه از زیردریایی اتمی 'تولا' پرتاب شد.

زیردریایی اتمی در دریای بارنتز در شمال غرب روسیه و در شرایط زیر آب، موشک سینوا را پرتاب کرد و کلاهک های آن به هدف تعیین شده در محدوده نظامی 'کورا' در شبه جزیره کامچاتکا در خاور دور روسیه اصابت کرد.

موشک سینوا موشک جدید دریایی روسیه و قادر به حمل کلاهک های اتمی است.

این موشک دارای برد 8500 کیلومتر است و کلاهک آن به هشت قسمت تقسیم می شود که امکان رهگیری موشک توسط سیستم های پدافند موشکی را کاهش می دهد.

موشک قاره پیمای سینوا سومین موشک قاره پیما است که روسیه در 10 روز اخیر پرتاب می کند. روسیه هفته گذشته یک فروند موشک قاره پیمای دریایی از نوع 'بولاوا' و یک موشک سکو پرتاب از نوع 'توپول-ام' پرتاب کرد.

به عقیده کارشناسان، این موشک ها برای قدرت نمایی روسیه در برابر غرب و ناتو می باشد که اخیرا روابط آنها به دلیل مساله اوکراین پرتنش شده است.

ناتو هفته گذشته روسیه را متهم کرد نیروهای خود را برای تهاجم به شرق اوکراین آماده می کند و به ارسال تسلیحات و شبه نظامیان در مناطق دونتسک و لوهانسک ادامه می دهد.

آلکساندر گروشکو نماینده دائمی روسیه در ناتو هم روز چهارشنبه به این بلوک نظامی هشدار داد.

وی در مصاحبه با روزنامه روسی کامرسانت گفت: کشورهای عضو ناتو از اقداماتی که روسیه برای تامین امنیت خود به عمل می آورد، نباید تعجب کنند.

نماینده دایمی روسیه در ناتو افزود: سران بلوک ناتو باید این واقعیت را بپذیرند که اعمال فشار بر روسیه بی فایده است و آنها از این اقدامات خود هیچ نتیجه ای نخواهند گرفت.

گروشکو گفت: ناتو از حوادث اوکراین به عنوان بهانه ای برای بازگشت به دفاع منطقه ای دوره جنگ سرد استفاده می کند و توانمندی نظامی در کشورهای همسایه روسیه را افزایش می دهد.

بازتاب نمایش اقتدار ایران در رسانه های اسراییلی

$
0
0

نمایش توان نظامی ایران
نمایش توان نظامی ایران

بازتاب نمایش اقتدار ایران در رسانه های اسراییلی
 رسانه های صهیونیستی با پخش گزارشهای تصویری متعدد از مانور نیروهای مسلح در آغاز هفته دفاع مقدس، نمایش اقتدار نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران را رصد کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم ، موشکهای بالستیک و دور برد نیروهای مسلح موجی از نگرانی در رژیم صهیونیستی ایجاد کرد.

گزارشگر کانال 10 تلویزیون رژیم صهیونیستی همزمان با تصاویری که از مانور نیروهای مسلح پخش می شد تصریح کرد، ایران پیش از حضور روحانی در مجمع عمومی سازمان ملل قدرت نمایی می کند.

در این مانور موشکهای دوربرد از سری شهاب و نوع ارتقا یافته موشکهای سجیل و قادر با برد 2000 کیلومتر به نمایش در آمد که به گفته تلویزیون رژیم صهیونیستی اراضی سرزمین های اشغالی را در تیر رس ایران قرار می دهد.

موشکهای میان برد و کوتاه برد نیز توانمندی ایران را برای رویارویی با دشمن فرضی در هر نقطه از منطقه فراهم کرده است.

ایران در صدد رام کردن کشورهای بزرگ در برابر خواسته های خود در چارچوب مذاکرات 1+5 می باشد.

تلویزیون رژیم صهیونیستی در همین حال اظهارات حسن روحانی رئیس جمهوری ایران را در این باره پخش کرد ، که در آن گفت : ما به دنبال ساخت سلاح کشتار جمعی نبوده ایم و نیستیم؛ اما برای احقاق حقوق این ملت هرگز در برابر فشار غرب تسلیم نخواهیم شد.

گزارشگر صهیونیست گفت: ایران در این مانور برنمایش تسلیحات هوایی تاکید کرد.این در حالی است که ایران طی ماه گذشته از سرنگونی یک پهباد اسرائیلی بر فراز یکی از سازه های هسته ای خود خبر داد.

در این مانور دو سامانه پدافند هوایی پیشرفته ایران و یک هواپیمای بدون سرنشین که برای آزمایش عملکرد سامانه های پدافندی ایران طراحی شده است به نمایش در آمد. سامانه پدافندی ایران هر جسم پرنده بیگانه را در حریم هوایی ایران را شناساسی می کند.

گزارشگر کانال 10صهیونیست گفت: امیر سرتیپ "فرزاد اسماعیلی" فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء از واکنش سرسخت ایران در برابر هرگونه تجاوز هوایی از سوی آمریکا و اسرائیل خبر داد.

تلویزیون رژیم صهیونیستی بخشی از اظهارات وی را پخش کرد که گفت: در صورت شناسایی هواپیمای متجاوز بدون انتظار تصمیمات سیاسی بی درنگ هواپیمای متجاوز را سرنگون می کنیم.

گزارشکر اسرائیلی مدعی شد : نبرد مشترک  ایران و غرب علیه داعش، عامل ترغیب کشورهای غربی برای پذیرفتن مطالب هسته ای ایران است. برنامه هسته ای ما را متوقف نکنید در غیر این صورت با مشکلات بیشتری در منطقه روبرو می شوید، این پیام دو گانه دیپلماسی و نظامی ایران است.

آزمایش موشک قاره‌پیمای جدید روسیه

$
0
0
آزمایش موشک قاره‌پیمای جدید روسیه
 

آزمایش موشک قاره‌پیمای جدید روسیه



روسیه روز شنبه از آزمایش یک فروند موشک بالستیک (قاره پیمای Topol-M) توسط نیروهای نظامی این کشور خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، خبرگزاری "ایتارتاس" با اعلام این خبر افزود: نیروهای موشکی راهبردی روسیه موسوم به "SMT" یک فروند موشک بالستیک از نوع Topol-M را از پایگاه "پلستسک" واقع در شمال شرق روسیه پرتاب کردند.

همچنین براساس گزارش شبکه راشا تودی، کلاهک جنگی این موشک به هدفی واقع در شبه جزیره کامچاتکا، واقع در شرق دور روسیه در منطقه اقیانوس آرام اصابت کرد.

موشک بالستیک 'Topol-M تازه ترین نوع موشک های بین قاره ای ساخت روسیه پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی سابق است که سازمان پیمان آتلانتیک شمالی ( ناتو) ، آن را به نام SS-27 می شناسد و برد نهایی آن 11 هزار کیلومتر است.

پرتاب این موشک به دو حالت از طریق حمل بر روی خودرو ویژه و یا از داخل سیلو زمینی انجام می شود.

آزمایش موشک قاره‌پیمای جدید روسیه

آزمایش موشک قاره‌پیمای جدید روسیه
آزمایش موشک قاره‌پیمای جدید روسیه
روسیه روز شنبه از آزمایش یک فروند موشک بالستیک (قاره پیمای Topol-M) توسط نیروهای نظامی این کشور خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، خبرگزاری "ایتارتاس" با اعلام این خبر افزود: نیروهای موشکی راهبردی روسیه موسوم به "SMT" یک فروند موشک بالستیک از نوع Topol-M را از پایگاه "پلستسک" واقع در شمال شرق روسیه پرتاب کردند.

همچنین براساس گزارش شبکه راشا تودی، کلاهک جنگی این موشک به هدفی واقع در شبه جزیره کامچاتکا، واقع در شرق دور روسیه در منطقه اقیانوس آرام اصابت کرد.

موشک بالستیک 'Topol-M تازه ترین نوع موشک های بین قاره ای ساخت روسیه پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی سابق است که سازمان پیمان آتلانتیک شمالی ( ناتو) ، آن را به نام SS-27 می شناسد و برد نهایی آن 11 هزار کیلومتر است.

پرتاب این موشک به دو حالت از طریق حمل بر روی خودرو ویژه و یا از داخل سیلو زمینی انجام می شود.

- See more at: http://fa.alalam.ir/news/1645312#sthash.trPJ3F6T.dpuf
تنگه باب المندب
تنگه باب المندب
همزمان با اعلام وزارت دفاع روسیه مبنی بر عزیمت کشتی جنگی ضد زیردریایی این کشور به غرب دریای مدیترانه برای نمایش حضور روسیه در این منطقه، برخی خبرهای رسانه‌ای از عزیمت ناوگان روسیه و چین به منطقه باب المندب حکایت دارد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، وادیم سرگا سخنگوی دفتر اطلاع رسانی ناوگان دریایی روسیه امروز جمعه گفت: کشتی بزرگ ضد زیردریایی "سفرومورسک" پیشتر در چارچوب ناوگان کشتی های جنگی روسیه در دریای مدیترانه در مانور تمرین تخلیه سرنشینان یک کشتی "غرق شده" شرکت داشت.

وی یادآور شد: این کشتی ماموریت خود را در دریای مدیترانه در دسامبر گذشته آغاز کرد و در شماری از تمرین های مشترک با ناوگان دریای سیاه و دریای بالتیک روسیه شرکت داشت و همچنین امنیت دریانوردی غیرنظامی در دریای سرخ و خلیج عدن را تامین کرد.

در همین حال، پایگاه خبری "دات مصر" اعلام کرد: "منابع حاکمیتی" در گفت وگوی اختصاصی به این پایگاه گفتند که ناوگان های چین و روسیه عملا از مواضع تمرکز خود در آب های منطقه به سمت تنگه باب المندب به حرکت درآمده اند.

با این حال، شبکه خبری العالم نتوانسته است که صحت این خبر را از منابع رسمی روس یا چینی تایید کند. اما وزارت خارجه چین روز پنجشنبه و در پی آغاز تجاوز نظامی عربستان به یمن، نگرانی شدید خود را از اوضاع بحرانی در یمن ابراز داشت.

هوا چون یینگ سخنگوی وزارت خارجه چین در کنفرانسی مطبوعاتی اعلام کرد: چین همه طرف ها را به التزام به مصوبات شورای امنیت در ارتباط با یمن و حل و فصل درگیری از طریق گفت وگو ترغیب می کند.

سفارت روسیه در یمن نیز اعلام کرد که با وجود تشدید تنش های امنیتی در منطقه، درحال حاضر برای انتقال دیپلمات ها و شهروندان روس از یمن برنامه ریزی نمی کند.

- See more at: http://fa.alalam.ir/news/1689220#sthash.OaXAM1Xp.dpuf

Viewing all 31 articles
Browse latest View live